De reis door het onmogelijke

Boek: De reis door het onmogelijke
De reis door het onmogelijke

(Klik voor grotere afbeelding.)

Het toneelstuk Voyage à travers l’impossible, dat Jules Verne in samenwerking met Adolphe d’Ennery schreef, is na 97 opvoeringen in 1882 en 1883 in de vergetelheid geraakt. De tekst werd pas bijna een eeuw later, in 1981, voor het eerst gepubliceerd. Het stuk werpt een geheel nieuw licht op de ideeën van Jules Verne over vooruitgang en wetenschap.

Ons lid Dave Bonte, Master in de Romaanse filologie, heeft dit toneelstuk in het Nederlands vertaald, onder de titel De reis door het onmogelijke. Deze uitgave bevat tevens een voorwoord door prof.dr. Robert Pourvoyeur, een groot expert op het gebied van Verne en theater.

Deze paperbackuitgave van De reis door het onmogelijke beslaat 265 pagina’s, is gedrukt met zwart/wit binnenwerk en heeft een full-colour omslag.

ISBN: 978-90-9021899-1
© 2007 – Dave Bonte

De reis door het onmogelijke bestellen

De prijs van De reis door het onmogelijke is € 18 voor leden van het Jules Verne Genootschap en € 22 voor niet-leden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5. U kunt uw bestelling ook afhalen op de eerstvolgende bijeenkomst van het Jules Verne Genootschap. Bent u geïnteresseerd in één of meer exemplaren, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Let op: er wordt pas tot verzending overgegaan nadat uw betaling is bijgeschreven.

Bestelformulier

Ik bestel één of meer exemplaren van De reis door het onmogelijke.

Geslacht


Levering

Ik maak het verschuldigde , , over naar het JVG (Zie: rekeningnummer).