Een Drama in Lijfland

Boek: Een Drama in Lijfland
Een Drama in Lijfland

(Klik voor grotere afbeelding.)

Een Drama in Lijfland bevat twee vertaalde werken van Jules Verne die niet eerder in boekvorm zijn verschenen: Een Drama in Lijfland (Un drame en Livonie, 1904) en De Piraten van het Vuurtoreneiland (Le phare du bout du monde, 1905).

Deze twee verhalen verschenen in de jaren vijftig als feuilleton in het tijdschrift Sjors van de Rebellenclub. De vertaling van beide verhalen is van de hand van Cornelis Helling is. Helling was een van de belangrijkste Verne-experts ter wereld, en mede-oprichter van de Société Jules Verne in Frankrijk.

Na een eerdere pocketuitgave en een luxe editie, die inmiddels uitverkocht zijn, is deze paperbackuitgave de derde druk van Een Drama in Lijfland. Het boek beslaat 280 pagina’s, is gedrukt met zwart/wit binnenwerk en heeft een full-colour omslag. Alle originele illustraties zijn opgenomen.

ISBN: 978-90-78363-02-6
© 2007, 2010 – Jules Verne Genootschap

Een Drama in Lijfland bestellen

De prijs van Een Drama in Lijfland is € 23 voor leden van het Jules Verne Genootschap en € 26 voor niet-leden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5. Bij bestelling van meerdere uitgaven tegelijk zijn de totale verzendkosten afhankelijk van grootte en gewicht. U kunt uw bestelling ook afhalen op de eerstvolgende bijeenkomst van het Jules Verne Genootschap. Bent u geïnteresseerd in één of meer exemplaren, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Let op: er wordt pas tot verzending overgegaan nadat uw betaling is bijgeschreven.

Bestelformulier

Ik bestel één of meer exemplaren van Een Drama in Lijfland, gevolgd door De Piraten van het Vuurtoreneiland.

Geslacht
exemplaren

Levering

Ik maak het verschuldigde , , over naar het JVG (Zie: rekeningnummer).