Boekenmarkten

Een belangrijk onderdeel van de halfjaarlijkse bijeenkomsten van het Jules Verne Genootschap is de interne boekenmarkt. Hier verkopen leden elkaar boeken, films en ander materiaal. Zelfs voor doorgewinterde verzamelaars is er altijd wel iets interessants te vinden.

Het Jules Verne Genootschap neemt ook regelmatig deel aan andere boekenmarkten. In het verleden hebben wij in Bredevoort, Delfshaven, Utrecht en andere plaatsen gestaan. Lange tijd was ook deelname aan de Dordtse Boekenmarkt een vast programmapunt van het Jules Verne Genootschap. Tegenwoordig staan wij incidenteel ergens op een boekenmarkt.

Foto: Dordtse boekenmarkt

Het materiaal voor de boekenmarkten wordt bijeengebracht door de leden van het Jules Verne Genootschap, die 20% van wat verkocht wordt aan de clubkas afdragen. We bieden uitsluitend Jules Verne objecten aan.

De hoofdmoot bestaat natuurlijk uit boeken (1864 – heden). Niet alleen in onze moedertaal, maar ook o.a. Franse, Engelse, Duitse en Spaanse titels. Daarnaast worden ook andere zaken verkocht, zoals het spel De Reis om de Wereld in 80 Dagen.

Ook onze eigen producties kunt u hier vinden:

Uiteraard staan er altijd enthousiaste leden achter de kraam om uw vragen te beantwoorden!