Het geheim van Wilhelm Storitz

Boek: Het geheim van Wilhelm Storitz
Het geheim van Wilhelm Storitz

(Klik voor grotere afbeelding.)

Jules Verne’s roman Le Secret de Wilhelm Storitz verscheen in 1910, vijf jaar na het overlijden van de schrijver. Op verzoek van uitgever Hetzel had Vernes zoon Michel het manuscript van zijn vader bewerkt, waarbij enkele grote wijzigingen zijn doorgevoerd. Het Jules Verne Genootschap brengt nu, ruim een eeuw na het verschijnen van de roman, voor het eerst een Nederlandse vertaling uit.

Het geheim van Wilhelm Storitz is het verhaal van een afgewezen minnaar, die met behulp van een geheime uitvinding die hij van zijn vader geërfd heeft op vreselijke wijze wraak neemt. Het verhaal combineert geografische beschrijvingen van de gebieden langs de Donau met een intrige in de traditie van de gothische roman.

Deze genaaid-gebonden uitgave van Het geheim van Wilhelm Storitz in een harde band bevat 192 pagina’s. Alle oorspronkelijke gravures, waarvan enkele in kleur, zijn er in opgenomen.

ISBN: 978-90-78363-20-0
Vertaling: Paul de Mey en Frits Roest
© 2015 – Jules Verne Genootschap

Het geheim van Wilhelm Storitz bestellen

De prijs van Het geheim van Wilhelm Storitz is € 10 voor leden van het Jules Verne Genootschap en € 18 voor niet-leden.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5. U kunt uw bestelling ook afhalen op de eerstvolgende bijeenkomst van het Jules Verne Genootschap. Bent u geïnteresseerd in één of meer exemplaren, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Let op: er wordt pas tot verzending overgegaan nadat uw betaling is bijgeschreven.

Bestelformulier

Ik bestel één of meer exemplaren van Het geheim van Wilhelm Storitz.

Geslacht


Levering

Ik maak het verschuldigde , , over naar het JVG (Zie: rekeningnummer).