Het verbazingwekkende avontuur van de Barsac-Missie

Boek: Het verbazingwekkende avontuur van de Barsac-Missie
Het verbazingwekkende avontuur van de Barsac-Missie

(Klik voor grotere afbeelding.)

De roman L’Etonnante aventure de la Mission Barsac (geschreven door Jules Verne’s zoon Michel op basis van een onvoltooid manuscript) werd in 1919 uitgegeven door Librairie Hachette. In het Nederlands verscheen dit verhaal bij Ridderhof in twee delen, Een missie naar de Niger en Een stad in de Sahara. Deze pockets waren niet geïllustreerd.

Ons lid Wouter Roosenschoon heeft de tekst van de Ridderhof-uitgave van een nieuwe layout voorzien. De nieuwe uitgave bevat alle 56 gravures van de hand van George Roux.

Deze paperbackuitgave van Het verbazingwekkende avontuur van de Barsac-Missie beslaat 331 pagina’s, is gedrukt met zwart/wit binnenwerk en heeft een full-colour omslag.

ISBN: 978-90-78363-13-2
© 2008 – Jules Verne Genootschap

Het verbazingwekkende avontuur van de Barsac-Missie bestellen

De prijs van Het verbazingwekkende avontuur van de Barsac-Missie is € 20 voor leden van het Jules Verne Genootschap en € 25 voor niet-leden. De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 5. U kunt uw bestelling ook afhalen op de eerstvolgende bijeenkomst van het Jules Verne Genootschap. Bent u geïnteresseerd in één of meer exemplaren, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Let op: er wordt pas tot verzending overgegaan nadat uw betaling is bijgeschreven.

U kunt het boek ook bestellen via Lulu, dit kan goedkoper zijn als u buiten Nederland woont.

Bestelformulier

Ik bestel één of meer exemplaren van Het verbazingwekkende avontuur van de Barsac-Missie.

Geslacht


Levering

Ik maak het verschuldigde , , over naar het JVG (Zie: rekeningnummer).